Chokoladegafler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smørret røres blødt med flormelis. De øvrige ingredienser sigtes sammen og røres i. Dejen æltes godt sammen, trilles i fingertykke stænger, udskæres og trilles til kugler, der trykkes flade med en gaffel. Bages i 8-10 minutter ved 175°.
Tips: 1 portion giver ca. 125 stk. |
|
Opskriften er vist 17199 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2007-01-10 17:02:42 Nemme at lave, og smager godt, men de er lidt tørre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne