Spaghetti carbonate
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bacon skæres i tynde strimler og svitses sprøse for jævn varme. De tages op og afdryppes på køkkenrulle.
Kom pasta i en stor gryde spilkogende vand og kog den 'al dente'. Afdryppes i dørslag, hældes i gryden og holdes varm. Pisk æg, ost og fløde sammen i en skål; tilsæt bacon. Hældes over den varme pasta i gryden og blandes godt. Sæt gryden over for svag varme i ½-1 min eller til saucen begynder at jævne. Krydres med peber og garneres med krydderurter. |
|
Opskriften er vist 277634 gange,
og udskrevet 1540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (126 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-06-19 17:43:05 Hvad i alverden er “carbonate”? Cabonara??? Trine - 2017-08-29 17:44:33 Super nem og lækker pasta carbonate! Den er neutral i smagen. Vi spiste cherrytomater til, hvilket komplimenterede retten rigtig godt. Andrea boelskifte - 2017-04-05 18:15:57 Den er god og jeg kunne godt Lide smagen Elissa - 2016-01-25 21:24:49 Kedelig carbonara! Absolut kedelig i smagen til trods for at vi selv tilsatte løg, hvidløg m.m. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne