Sandwichbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm.
Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter. Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen, ca. 45 minutter. Bag brødet ca. 50 minutter ved 210 grader. Tips: Opskriften passer til en form på 3 liter. Dette sandwichbrød bages i en sandwichform med låg. Brødet kan også bages uden låg og skal da kun bage 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 49321 gange,
og udskrevet 960 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-21 21:01:49 Også godt med 200 g grahamsmel i :-) anonym - 2010-09-19 15:30:43 nem at bage :D Kebab med smørelse - 2009-10-06 13:28:41 Den er mega god med ekstra smør og ostehovedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne