Kommens kringler

Kommens kringler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kommen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.Smør
3 dl.Mælk
50 g.Gær
500 g.hvedemel
1 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
2 spsk.Kommen
1 Æg
 
Opskrift:
Smelt smøøret og tilsæt mælken. Rør gæren ud i lidt af den lune væske og bland det med mel, salt og sukker i resten af mælken. Tilsæt kommen. Stil dejen til hævning i en halv times tid. Rul dejen til tynde pølser der formes til kringler. Lad dem efterhæve på en smurt plade eller på bagepapir i 20 min. Smør kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over.

Bages i 15 min ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 17577 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-22 14:14:58
Rigtig god opskrift. Dog synes jeg at kringler lige skal en tur i kogende vand inden de bages. Så bliver de helt perfekte.