Kommens kringler
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kommen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøøret og tilsæt mælken. Rør gæren ud i lidt af den lune væske og bland det med mel, salt og sukker i resten af mælken. Tilsæt kommen. Stil dejen til hævning i en halv times tid. Rul dejen til tynde pølser der formes til kringler. Lad dem efterhæve på en smurt plade eller på bagepapir i 20 min. Smør kringlerne med sammenpiskede æg og drys evt. lidt kommen over.
Bages i 15 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 17577 gange,
og udskrevet 461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2010-08-22 14:14:58 Rigtig god opskrift. Dog synes jeg at kringler lige skal en tur i kogende vand inden de bages. Så bliver de helt perfekte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne