Hytteboller
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : |
|
|
Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren u heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 1 time. Tril dejen pølse og skær den i 12 stykker. Form dem til boller og lad dem efterhæve på pladen i 15-20 minutter. Pensl bollerne med lidt æg eller drys dem med mel. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader på ovnens midterrille. Bollerne kan også bages med en blanding ag groft og fin mel.
|
|
Opskriften er vist 29222 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2011-09-04 20:31:19 Ja, sikke nogle lækre boller. Mange tak for opskriften, har lige lavet dem her til aften. Har dog lige et spørgsmål - er de fryseegnede? :) God søndag, knus fra mig anonym - 2011-02-15 00:01:20 Hold op nogle gode boller!! Tak fordi du lige hjalp mig af med det hytteost jeg havde i køleskabet og for opskriften, som helt sikkert skal bruges igen, så lækkert!! GitteK - 2005-01-01 01:01:01 Smør kan med fordel erstattes m rapsolie - behøver ikke 25 g, 15g er fint! GitteK - 2005-01-01 01:01:01 Solsikkekerner er rigtig lækre at komme i fremfor sesamfrø! GitteK - 2005-01-01 01:01:01 100g af melet kan erstattes med anden grovere mel(hvis groverebolle ønskes) - der skal så tilsættes lidt mere vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne