Svensk chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Kagen røres sammen på en lidt utraditionel måde: i en tykbundet gryde blandes kakao, kaffefløde og 100 g sukker og dette koger godt igennem og afsvales. Imens røres smør, 100 g sukker og de hele æg til en skummende masse, og heri hældes lidt efter lidt kakao-fløden, hvorefter mel, vanillesukker og bagepulver blandes i - med en ske. Dejen hældes i en velsmurt form (ca 2 l), smør formen godt og drys den med rasp, og kagen bages på nederste rille, på en rist ved lige knap 200 grader i 45 min. Prøv med en tandstikker, om kagen er gennembagt. Brug aldrig en strikkepind af stål, den bliver varm, og dejen glider af og narrer dem.
|
|
Opskriften er vist 20477 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer line - 2005-01-01 01:01:01 lav bare en chokoladekage det smager meget beder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne