Hvidkålsruletter

Hvidkålsruletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket svinesmåkød
2 gulerødder
1 æg
2 løg
1 hvidkålshoved
 rasp
 mælk
 salt
 peber
 kødsnor
 
 
Opskrift:
Put kødet i en skål riv løg og gulerødder ned i put lidt rasp i og hæld lidt mælk ved rør det rundt og smag til med salt og peber (det skal være lige som frikadelle fars).

Kog hvidkålshoved så det bliver mørt (helt blødt så du kan pille bladene af uden at knække dem).

Tag så bladene og put en klump kød ind i bladet og fold det rundt så det er lukket og bind det så med kødsnor. Læg dem derefter på en middelvarm pande og vend dem ca. hvert 3. minut du kan roligt give dem en 18 - 25 minutter.

Server med kartofler og sovs lavet i panden med fedtstoffet fra stegningen og vandet du har kogt hvidkålen i.





karakterer:
Opskriften er vist 22263 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-01-09 15:13:03
Jeg kan anbefale at bruge en stegegryde, for mig er det nærmest perfekt.

  -   2009-09-01 11:44:25
Her er mit forslag brun ruleterne i en gryde snit kål og put det i gryden og lad det simre en time lav en sursød sovs og bland kålen i sovsen det er godt mvh oha

  -   2008-11-29 16:10:27
Brun sovs. Så er rulletterne stegt på panden efter kogning

  -   2008-03-01 16:19:48
ER vi så ude i en hvid sovs eller brun,min mand siger han fik med hvid sovs hjemme hos hans mor,jeg laver den med kulør (altså brun sovs)måske noget aller brunkål,smager fortræffelig UMM har lige lavet det