Norsk hyttebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Margarinen smeltes, mælken tilsættes, gæren udrøres heri.
Sirup, slat, fuldkornshvedemel, sigtebrødsmel og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ½ time.
Dejen slåes ned og formes til 2 brød.
Efterhæver på pladen ca. ½ time.
Sirup og vand blandes. Brødene pensles og drysses med fuldkornshvedemel. Bagetid ca. 35 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 16612 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne