Citrusmarineret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : |
|
|
Laksen skæres i skiver, der lægges lagvis i et fladt fad. Der drysses friskkværnet peber på hvert lag. Til sidst hældes saften af citronerne og appelsinen over. Saften skal dække laksen. Stilles koldt i 2 døgn.
Man kan tydeligt se hvornår retten er færdig, idet laksen skifter farve til en lækker lyserød kulør. Serveres på italiensk Filone, eller andet godt brød, med cremefraiche rørt op med rigelige mængder krydderurter. |
|
Opskriften er vist 39828 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anya - 2007-07-08 21:10:44 en rettelse..man skal fryse det ved -18 grader i 5 døgn, og 24 timer ved -21grader. Jørgen - 2005-01-01 01:01:01 hvis man vil spise rå fisk SKAL man fryse det ned til -18 grader i ét døgn. Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 Uhh - det er godt!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne