Bagt kartofelmos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne vaskes og sættes i et ovnfast fad. De drysses med groft salt og bages ved 200 grd. i ca. 40 minutter. Kartoflerne skæres igennem, og kødet tages forsigtigt ud. Kartoffelskallerne gemmes. Kartoffelkødet piskes med æg, salt og peber. Smøres smeltes og piskes i. Persille og nødder tilsættes. Mosen kommes i kartoffelskallerne og sættes tilbage i fadet, som stilles i ovnen ved 200 grd. i 8-10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 41362 gange,
og udskrevet 993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer DonD - 2010-04-02 15:07:54 Man kan også erstatte nødderne med Bacon.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne