Stormkøkkenbrød
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt af : Gitte Indsendt : Red : |
|
|
Bland de tørre ingredienser i en stærk plastpose som lukkes godt. Inden bagningen påbegyndes tages lidt mel ud af posen. Hæld lidt vand direkte i posen og ælt dejen godt sammen. Tilsæt evt. lidt af det mel, som er taget fra, hvis dejen er for lind. Hæver 15-20 min. Smør gryden med olie og læg dejen i stormkøkkenet. Bages under låg ved svag varme i 30-40 min. 2/3 brænder sprit er nok til en gryde med brød. Hæld evt. lidt ekstra olie i kanten af gryden undervejs.
|
|
Opskriften er vist 26349 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne