Små chilipandekager med tunfyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og salt i en skål. Hæld halvdelen af mælken i og pisk dejen jævn. Pisk ægget og resten af mælken i.
Krydr dejen efter smag og behag med Sambal Oelek.
Bag pandekagerne (evt. i en blinispande) og lad dem køle af, imens du laver fyldet. Lad tunen dryppe godt af. Pil løget, skræl æblet og hak begge dele fint. Rør alle ingredienserne sammen og smag fyldet til med salt. Fordel fyldet på pandekagerne og fold dem sammen, luk dem med cocktailpinde eller tandstikkere af træ. Spises med 300 g grøntsager til + 30 g brød. Opskriften kan med fordel bruges som en forret til en middag med gæster. Server dem da på en salatbund og server evt. brød til. |
|
Opskriften er vist 17390 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne