Kyllingefilet med krydderurter og bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg fileterne i et smurt ovnfast fad og skær nogle skrå snit i dem – skær ikke helt igennem. Smør krydderost i hvert snit og drys fileterne med salt og peber.
Halver baconskiverne og læg dem over kødet. Sæt fadet i ovnen i 30-45 min. ved 180 grader C. alm. ovn og lad fileterne trække i et kvarter inden serveringen. En sauce kan evt. laves af stegeskyen. |
|
Opskriften er vist 126108 gange,
og udskrevet 5714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Tina Ladefoged - 2012-12-04 18:16:15 Super let og super god, tog stegesky lidt vand 1/4 hønse boullion terning og resten af osten i en gryde, varmede op og vupti så var der sovs.. styrmand - 2010-03-21 17:45:44 FORSLAG. SAUCE: STÆRK TOMASAUSE smager perfekt anonym - 2009-10-26 21:33:38 rigtig god og nem opskrift. Ang. sovs, der hældte jeg en lille smule (ca. 2 spsk) vand ved, og hældte derefter skyen over i en gryde, tilsatte mælk og meljævning, lidt tomatpure, salt, peber, og lidt hakket persille. Det blev rigtig godt. Peder - 2009-02-01 15:46:02 hvordan laver man lige en sauce af stegeskyen? Nogen som sidder med en opskrift? Britta - 2007-12-02 20:22:03 Jamen, det smager bare rigtig godt, og så er det en nem opskrift, der ikke kræver den store forberedelse. Heidi - 2007-09-07 14:53:06 Nam nam det var godt Lone - 2007-09-04 10:25:35 Uha hvor det smagte godt, det er ikke sidste gang jeg laver det Mia - 2007-05-12 20:16:36 Rigtig god ret, jeg brugte en let tomatsauce til med masser af hvidløg og friske champignoner Mazanti - 2007-02-20 16:36:53 Nen og meget god ret, brugte Buko (med dild og purløg). Pia - 2005-01-01 01:01:01 Det smager bare godt Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Supernem og velsmagende opskrift Klaus - 2005-01-01 01:01:01 Brug evt. den grønne krydderost med dild Gunnar - 2005-01-01 01:01:01 Nok den bedste opskrift jeg har prøvet med kyllingfilet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne