Snobrøds dej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Skt. Hans Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gær i mælk, tilsæt olie, salt og sukker og ælt dejen med mel - til den slipper bordet. Dejen skal være fast. Opbevar den koldt, indtil den skal bruges
Bag dem ikke for tæt på gløderne i ca. 20-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 1118827 gange,
og udskrevet 35324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (568 stemmer) |
|
Kommentarer Frederikke - 2017-02-04 16:14:54 Kan den laves uden gær? Fie - 2016-02-28 18:30:47 Hvorfor er det lige, at I kommer sølvpapir rundt om pinden, det er betydelig mere giftigt end selve pinden, og så er det for øvrigt ikke særligt miljøvenligt!! frida(11år) - 2015-07-21 18:38:03 super god. skal have en hykkelig aften med vennerne.Vi skal spise snobrod og skumfiduser✔️👅 frida - 2014-06-23 19:42:15 Vorfor stoer der ikke at der skal Mel i Thea og Cecilie - 2014-06-06 10:45:36 Glæder os til at smage dem. Elsker snobrød michell - 2014-04-19 12:11:30 hvor meget mælk :P ? Louise! :) 1D - 2013-09-27 16:11:07 Skal prøve den imorgen så håber den er god...! :D Amalie - 2013-07-09 18:51:48 Skal prøve den imorgen med min veninde og min far! Hvor vil lave bål og hygge os rigtig meget og to vil vi to piger også sove i telt! janich - 2013-06-17 12:24:29 Hvor mange snobrød får man ud af det ? Sandra Styles - 2012-08-26 11:49:14 Kan man tage den med på kano tur??? Dejen skal jo være kold? xD anonym - 2012-08-02 10:23:27 Fantastisk opskrift og det smagte bare perfekt! Havde en del dej tilbage fordi jeg lavede ekstra og af resten lavede jeg boller, som jeg kom en skumfidus i, penslede med øl og dryssede med sukker. Jeg bagte dem i vores kugle gasgrill men ovnen er lige så god. Det var en super lækker dessert og kan varmt anbefales. :-) Mette - 2012-07-29 16:48:44 Det smager super godt, hvis man erstatter ca 200 g hvedemel med grahamsmel! :-) smily - 2012-07-02 17:48:36 ummm amh den er fantastik har prøvet den før smask mig :) Anja - 2012-06-23 10:48:50 Så er vi klar med snobrød til Sankt Hans... Super... :-) anonym - 2012-06-01 09:17:01 håber den er go da vi skal holde klasse fest med 40 børn i aften... happy sophy 10 - 2012-05-04 13:43:56 håber de smager godt,;) men der skal bruges lidt for meget af de enkeldte engredienser :( Ditte 11 år - 2012-04-05 11:03:04 den er god med pølser sille 13 år - 2012-03-29 17:54:13 skal lave snobrød, så håber den smager godt. :-) smiler....... Spejder Kristian - 2012-02-23 17:28:09 Hvis snobrødet er bagt på en tommelfinger-tyk pind (eller lidt mere), så Prøv at tage en ostehaps (evt. skåret over på langs) og rul den i et stykke skinke, og stik den derefter ned i hullet på snobrødet, det smager fantastisk. Rigtig god til børn. Rådet fra en erfaren spejder. :) Cecilie og Frederikke - 2011-07-06 16:42:11 Nu vil vi prøve opskriften i aften!:D Håber vi kan lide den:P Så har vi noget at hygge os med... xP Mig:-D - 2011-07-05 16:35:01 den lyder god:)skal til at lave den men har ingen olivenolie. kan man erstatte det med alm. olie? Julie - 2011-07-04 16:51:23 Hej jeg blev lidt i tvivl om hvis man laver til 4 personer, om der så kun kommer 4 snobrød ud af det. Eller om der kommer nogle stykker. - Jeg skal nemlig selv til at lave opskriften med en veninde i den her uge også istedet for at stå med enten for meget eller for lidt så tænkte jeg at jeg lige måtte spørger. Dude - 2011-05-31 17:24:30 100% normalt superdej. nette - 2011-04-29 13:13:33 mig og min kæreste skal have bål og riste snobrød...GLÆDER MIG ;3 Camilla 12 år! - 2011-04-28 15:09:37 Den er bare perfekt over bål! anonym - 2011-04-26 10:25:02 Udmærket opskrift! Brugte den i går sammen med tøserne - vi fik mange snobrød ud af det :) Camilla 12 år. - 2011-04-24 18:23:46 Har prøvet den mange gange, og typisk nok bliver den heldigvis ved med at smage godt, og nogle gange smager de bedre end andre. N for NIcole - 2011-04-23 17:18:39 man bruger da ikke så meget mel jeg havde alt for meget :( Jens - 2010-07-20 03:24:30 Vi har aldrig brugt gær i vores snobrødsdej. Det eneste der er nødvendigt, er: mel, vand og salt samt et bål og en piletræs-pind (evt. fra elmetræ, hvis det er umuligt at finde et piletræ). Husk: Undgå at lægge dejen for tykt omkring pinden, og bag snobrødene over gløderne, ikke ilden. Maja&Amalie - 2010-07-17 16:16:54 VI Elsker snobrød De 4 glade bagepiger - 2010-07-05 15:28:34 Vi er i gang med dem nu og dejen ser bare så perfekt ud. Mange tak Per! <3 Du er vores helt! calle og tulle - 2010-07-04 13:24:27 den er sq skide go' d: vi har prøvet at æde dejen rådt, og det er stadig godt. (det var en lille riiimelyd ;D.) - hilsen spaderne (: hosmir - 2010-06-27 14:43:18 dejligt med masser af alternative ideer... vi griller på livet løs Den skuffede bager - 2010-06-23 18:39:09 Hvor lang tid skal den hæve? Kan det virkelig passe at mælken ikke skal være lun? Min dej hævede SLET ikke... B1 og B2 - 2010-06-13 13:39:16 Neeej, det er godt nok en dejlig opskrift. Vi har ikke smagt det endnu. Men det ser dælme dejlig ud! :D <Smiler> {[(STYR JERES STAVEFEJL!)]} anonym - 2010-06-02 12:28:01 den er god og meget hurtig at lave, og børne ælsker når de kommer hjem og der er gang i bålet christian.k.p - 2010-05-23 18:02:11 har ik smagt i nu men glæder mig til i aften det smager godt med kethup pas på der kan gå ild i Glad pige - 2010-05-16 13:24:05 hvis der står der er dej til 3 personer er der til 8 ;) mig!!! - 2010-04-12 15:01:04 jeg ville anbefaler hele kogebogen de er alle gode opskrifer bruger altid alletiders kogebog Trine og Maria - 2010-03-29 16:30:56 Håber det kommer til at smage godt!(: Benjamin 20 år - 2009-08-24 19:23:37 Skide god til børnene :-). Men også de voksne ;-). Gladhed til alle. -Benjamin den oplyste Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne