Faserede æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.
Lav farsen af kød, mel og rasp. Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter. Rul æggene i mel. Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget. Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie. Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 10970 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne