Asparges med bacon og parmesandressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 158601 gange,
og udskrevet 5138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2011-04-30 22:36:08 Retten bliver endnu bedre når aspargesen max. koges 3. min. Til dressingen har jeg tilført 1 tsk. honning, hvilket runder den perfekt Christian - 2010-08-19 10:45:34 Grønne asparges bør ikke koges meget mere end ca 30 sekunder (det er dog en smagssag). Så bevare de sprødheden (bl a). Det er en god ide at have rigeligt med olie i kogevandet, da asparges så bliver flot blanke og meget grønne (uden olie bliver de nærmest "army-grønne"). Paul - 2009-11-21 10:34:37 Fantastisk velsmagende og retten ser godt ud ved servering. Nem at lave. Per - 2008-03-17 20:49:41 Aspargsene på billedet er asparges fra glas da jeg ikke kunne skaffe friske asparges. cwbredahl - 2007-05-06 18:24:22 den kan dog laves rigtigt denne ret .... kog asparges MAX 3 MIN! de er jo sønderkogt her på billedet ! blasfemi mod asparges ! og så sørg for at baconen er sprødstegt og dryppet ordentligt af 1 Jeanne - 2007-04-23 08:58:41 utrolig lækker og flot, jeg lavede portionsanretninger. Det så rigtig godt ud Per - 2007-03-24 16:20:09 Uden for sæson kan grønne asparges på glas bruges, disse skal ikke koges men blot dryppe af. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Uhm..en lækker forret eller frokostret om sommeren..mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne