Panna Cotta
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød husblasen i koldt vand.
Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker.
Varm op til kogepunktet.
Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.
Skyl 4 små forme med koldt vand og hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i. Stil dem koldt et par timer. Løsn kanterne og dyp formene et kort øjeblik i varmt vand. Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær eller anden frugt |
|
Opskriften er vist 157645 gange,
og udskrevet 3342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Dorith - 2016-02-19 20:51:09 Jeg synes at den er helt fantastisk, og den dufter dejligt når man står og laver den i køkkenet. Maja - 2015-06-20 19:40:06 Jeg syntes selv at den er en rigtig god Pannacotta! :3 Lavede den til min fødselsdag og alle + mig selv, syntes at det var fantastisk :D Vi var lidt triste over at jeg ikke havde lavet mere :P anonym - 2011-10-30 18:02:03 Nu har jeg ikke lavet denne, men den jeg selv laver bliver lige som fløderand eller lign. Den skal have samme konsistens over det hele. Prøv at lade den stå lidt længere næste gang inden du spiser den og se om det ikke hjælper. Maria - 2011-10-21 16:59:32 Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan konsistensen ideelt skal være når den er færdig. Mine havde en hinde på toppen og en ikke flydende, men lind og meget blød masse under. Hvordan bliver jeres...? Irene - 2011-01-01 13:59:36 Superlækker! Jeg brugte opskriften til nytårsaften. Som sovs brugte jeg hindbær rørt med sukker. anonym - 2009-01-01 13:19:49 Har en grim eftersmag....af mere, mums Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kommer det dobbelte sukker i og så revet skal fra 1 stor citron (usprøjtet) - serverer med frosne bær kogt med lidt sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne