Panna Cotta

Panna Cotta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Panna Cotta, billede 4 Panna Cotta, billede 1 Panna Cotta, billede 2 Panna Cotta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 blade Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Pynt:
12 Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Opskrift:
Udblød husblasen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker. Varm op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.

Skyl 4 små forme med koldt vand og hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i. Stil dem koldt et par timer. Løsn kanterne og dyp formene et kort øjeblik i varmt vand. Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær eller anden frugt





karakterer:
Opskriften er vist 157645 gange,
og udskrevet 3342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6701 (1595 kcal)
KJ pr. Pers. 1675 (398 kcal)
Vægt ialt 604 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1109 KJ (264 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 25.4 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-19 20:51:09
Jeg synes at den er helt fantastisk, og den dufter dejligt når man står og laver den i køkkenet.

  -   2015-06-20 19:40:06
Jeg syntes selv at den er en rigtig god Pannacotta! :3 Lavede den til min fødselsdag og alle + mig selv, syntes at det var fantastisk :D Vi var lidt triste over at jeg ikke havde lavet mere :P

  -   2011-10-30 18:02:03
Nu har jeg ikke lavet denne, men den jeg selv laver bliver lige som fløderand eller lign. Den skal have samme konsistens over det hele. Prøv at lade den stå lidt længere næste gang inden du spiser den og se om det ikke hjælper.

  -   2011-10-21 16:59:32
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan konsistensen ideelt skal være når den er færdig. Mine havde en hinde på toppen og en ikke flydende, men lind og meget blød masse under. Hvordan bliver jeres...?

  -   2011-01-01 13:59:36
Superlækker! Jeg brugte opskriften til nytårsaften. Som sovs brugte jeg hindbær rørt med sukker.

  -   2009-01-01 13:19:49
Har en grim eftersmag....af mere, mums

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg kommer det dobbelte sukker i og så revet skal fra 1 stor citron (usprøjtet) - serverer med frosne bær kogt med lidt sukker.