Hofgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes. Champignonerne svitses og hældes i gryden til kødet. Krydderier, vand og tomatsaften tilsættes. Retten småsteger 3/4 time. Tomater og fløde hældes i. Retten koger igennem, smages til og jævnes evt. (kartoffelmel med vand) Bønner u/væde fordeles i gryden og varmes igennem.
|
|
Opskriften er vist 67186 gange,
og udskrevet 1372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-02-17 18:34:10 + bacon,cocktailpølser og rød peber + majs og løg Nielsen - 2019-02-05 18:14:16 Jeg har aldrig hørt om jævning af såre med kartoffelmel det bruger man da til grød Hjørdis Johansen - 2013-07-16 09:46:33 Jeg tilsætter bacon, som jeg først svitser for at bruge fedtet til svinekødet. Tilsæt evt.Presset hvidløg og hvidvin efter smag, så er det en god sommerret. Velbekomme Diana - 2013-01-15 15:50:44 Vi får den altid med ris, det er nu også lækkert:-) Hjørdis Johansen - 2011-10-25 15:21:43 Steg i hvidløgsolie. tilsæt godt med hvidløg og vin efterbehag, bacon og cocktailpølser evt. lidt spidskommen. kort og godt sæt dit eget præg på retten. Serveres med din favorit pasta. Bon appetit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne