Fisketimbale

Fisketimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fiskefars
12 jomfruhummerhaler
1 lillerevet løg
 merian
3 spsk.fyldte oliven
100 g.champignon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør fiskefarsen sammen med revet løg og smag til med merian, salt og peber.

Smør en høj randform med olie eller smør, og bred 2/3 del af fiskefarsen ud på formens bund og sider.

Sæt jomfruhummerhaler, champignons og halverede oliven fast i dette farslag. Fyld resten af formen op med fars.

Læg et tætsluttende låg, eller sølvfolie over og bag timbalen i vandbad i ca. 1 time.

Vend timbalen ud på et rundt opvarmet fad, -server evt, reje eller aspargessauce til,- samt et godt hvidt brød





karakterer:
Opskriften er vist 36590 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-01 09:31:26
server med en beurre blanc i buneden af en dyb tallerken.