Fisketimbale
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Rør fiskefarsen sammen med revet løg og smag til med merian, salt og peber.
Smør en høj randform med olie eller smør, og bred 2/3 del af fiskefarsen ud på formens bund og sider. Sæt jomfruhummerhaler, champignons og halverede oliven fast i dette farslag. Fyld resten af formen op med fars. Læg et tætsluttende låg, eller sølvfolie over og bag timbalen i vandbad i ca. 1 time. Vend timbalen ud på et rundt opvarmet fad, -server evt, reje eller aspargessauce til,- samt et godt hvidt brød |
|
Opskriften er vist 36590 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-01 09:31:26 server med en beurre blanc i buneden af en dyb tallerken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne