Majsbrød med bananer, rom og rosiner

Majsbrød med bananer, rom og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Cuba

CubaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.majsmel
5 spsk.majsolie
100 g.brun farin
1 æg
2 modne bananer
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.salt
 Vanilje
2 håndfulde rosiner
 en skvat rom
 
Opskrift:
Sukker, olie og æg røres sammen. Rom hældes i.
Bananerne moses og røres i blandingen.
Mel, bagepulver og krydderier blandes og kommes forsigtigt i dejen lidt efter lidt. Inden den sidste slat melblanding tilsættes, blandes rosinerne i melet.

Det hele kommes i en smurt form og bages i en forvarmet ovn, 180 grader, 45 - 60 minutter, eller til brødet er færdig bagt.





karakterer:
Opskriften er vist 25744 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-24 16:46:15
Er farin ikke sukker?

  -   2014-03-06 16:02:18
Der står jo ikke hvor meget sukker der skal i? :(

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har brygget videre på denne opskrift: tilføjet snittede, tørrede abrikoser, øget mængden af banan og rom. Arbejdet lidt hen mod engelske jule-frugt-kager. Det er blevet rigtigt godt. Selv min ikke-cøliakiske familie kan spise den med fryd.