Julebryg-sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring øllene i kog og tilsæt brun farin. Smag evt. til med lidt balsamico. Kog lagen med jule-krydderierne og lad den trække, til den er kold.
Sigt lagen, tilsæt silde-fileterne og nødderne. Lad retten "trække" i minimum 24 timer. Tips: Holdbarhed: Hele december måned, hvis det står i et rent sylte-glas |
|
Opskriften er vist 58618 gange,
og udskrevet 1891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Andersen - 2018-02-15 16:25:22 Skal det være et sylteglas??????????? Majbritt - 2011-04-12 12:05:54 Lavede den med hjemmebrygget juleøl, smagte super godt. Men de blev meget bløde, nærmest ubehagelige i konsistensen. Har I nogen gode tips til mig?? Rikke Wolff - 2010-12-24 11:33:27 Lav kun halvdelen af lagen da der er meget, og man undgår at det skummer hvis man tager noget af brusen af øllet, anonym - 2010-11-30 18:44:58 Severes de bare til rugbrød og skal man bare spise med alene eller med karrysalt eller? Per - 2008-01-02 19:30:26 Og så er der rigelig lage til de 4 stk. sild, kunne formentlig være nok til det dobelte. Per - 2007-12-29 18:47:27 Vælg en rigelig stor gryde til at koge lagen i, det skummer helt vildt. Thomas - 2005-01-01 01:01:01 dejligt alternativ til de traditionele hvide,rød,karry m.m. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne