Karibisk majsboller
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Karibien Indsendt : Red : |
|
|
Gær, æg, smør og honning udrøres i vandet. Mel, majsmel, salt, chili og peber ældes i. Stilles til hævning til dobbelt størrelse, evt. koldhævning i køleskab til næste dag.
Dejen slås sammen og formes til boller i passende størrelse 30 - 40 stk. Bages ved 210 grader i ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 24451 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2016-01-03 22:14:44 Jeg brugte mindst dobbelt så meget mel som der står, og der blev kun 16 små boller ud af det. Jeg vil også gerne vide præcis hvordan man udrører smeltet smør i vand - det kan man ikke. De skal hæve et godt stykke tid - mine stod 1½ time uden at hæve til dobbelt størrelse. Men de smager godt (o: Maria - 2014-09-14 16:24:08 Mængden af angivet mel er hel skæv. Jeg brugte 6 dl hvedemel og 4 dl majsmel og de blev ikke særligt gode. Der burde så nok have været dobbelt så meget gær også. Opskriften duer ikke, man må prøve sig frem. Kan ikke anbefales. Birgit - 2010-08-15 08:34:13 Mel mængden svarer ikke til resten der skulle idejgen, det var en stor skuffelse. håber den bliver rettet i opskriften. Luise - 2010-08-08 18:01:04 Der er vist noget galt med mængden af mel...? Jeg tilsatte en del mere mel (ellers var dejen flydende og ret svær at "forme til boller"), alligevel kunne jeg ikke vride mere end 20 små boller ud af portionen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne