Hummersovs
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
hummerhaler blendes med lidt af suppen,
tomatpuré og fløde.
Sovsen jævnes med maizena og smages til med salt
|
|
Opskriften er vist 25770 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Kjeld holbek . - 2021-01-15 18:55:17 Rigtig god sovs uden så mange dikkedaref. Tilsatte lidt koldt smør inden serveringen og en spiseskefuld cognac til fiskefonden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne