Hybenmarmelade 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
750 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 10231 (2436 kcal)
KJ pr. Portion 10231 (2436 kcal)
Vægt ialt 1790 gram
Vægt pr. Portion 1790 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 571 KJ (136 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 34.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)