Spinat og Fetatærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
300 gram Helbladet spinat, frost
200 gram Feta. 40+
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 14510 (3454 kcal)
KJ pr. Pers. 3627 (863 kcal)
Vægt ialt 1725 gram
Vægt pr. Pers. 431 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 841 KJ (200 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)