Jordbær rabarber marmelade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
800 gram Rabarber, renset vægt
400 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
550 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Rød Melatin
1 spsk. Atamon, flydende
   
Energi:
KJ total 10883 (2591 kcal)
KJ pr. Portion 10883 (2591 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Portion 1750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 621 KJ (148 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 36.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)