Hush puppies - friturestegte majsboller

Hush puppies - friturestegte majsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hush puppies - friturestegte majsboller, billede 4 Hush puppies - friturestegte majsboller, billede 1 Hush puppies - friturestegte majsboller, billede 2 Hush puppies - friturestegte majsboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.majsmel
75 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
1 æg, godt pisket
2 dl.mælk
1 lilleløg, fintsnittet
 
 fedt eller olie til stegning
 
Opskrift:
Sigt majsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen. Bland æg, mælk og løg i en skål og bland de våde og de tørre ingredienser. Dejen formes til aflange "frikadeller", som steges i varm olie eller fedt i ca 1 minut, til de er sprøde og gyldne. Tages op med en hulske og drypper af på fedtsugende papir.

Servering
Serveres varme, og er velegnede som tilbehør til f.eks. fiskeretter. Hush Puppies i mini-størrelse er også lækre serveret til drinks.





karakterer:
Opskriften er vist 12791 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-05-18 12:57:34
skal der ikke ost i???

  -   2024-05-18 12:57:21
Olien skal ikke være meget varm, ellers bliver de for hurtig mørke og bliver ikke gennemstegte.