Eggnog fra Paradishus
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Per W Indsendt : Red : |
|
|
Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne og halvdelen af sukkeret til en æggesnaps. Pisk hviderne med den anden halvdel af sukkeret. Bland begge dele og pisk ved lav hastighed mælk, rom, whisky, og halvdelen af fløden samt vaniljesukker sammen. Pisk den anden halvdel af fløden til flødeskum og fold den i. Muskatnød rives over hver kop inden servering. Fløde kan undlades og erstattes af mælk. Kan tilsættes kanel og/eller kardemomme efter smag - men pas på med mængden.
Tips: Serveres kold. Sæt den evt. i køleskabet nogle timer før servering. Man kan også anvende isterninger. |
|
Opskriften er vist 5971 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Per W - 2011-12-23 18:58:42 Jeg glemte at tilføje, at såfremt der mangler smag - så anvender jeg Strohrom. Jeg vil tro en 10-20 ml gør det (-: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne