Eggnog fra Paradishus

Eggnog fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Kop

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Per W

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
125 g.sukker
250 ml.mørk rom
250 ml.whisky
250 ml.piskefløde
400 ml.sødmælk
 Muskatnød, friskrevet
0.5-1 tsk.vaniljesukker
 Kanel
 Kardemomme
 
Opskrift:
Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne og halvdelen af sukkeret til en æggesnaps. Pisk hviderne med den anden halvdel af sukkeret. Bland begge dele og pisk ved lav hastighed mælk, rom, whisky, og halvdelen af fløden samt vaniljesukker sammen. Pisk den anden halvdel af fløden til flødeskum og fold den i. Muskatnød rives over hver kop inden servering. Fløde kan undlades og erstattes af mælk. Kan tilsættes kanel og/eller kardemomme efter smag - men pas på med mængden.

Tips:

Serveres kold. Sæt den evt. i køleskabet nogle timer før servering. Man kan også anvende isterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 5971 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-23 18:58:42
Jeg glemte at tilføje, at såfremt der mangler smag - så anvender jeg Strohrom. Jeg vil tro en 10-20 ml gør det (-: