Romfromage 04

Romfromage 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Georg Andreassen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.fløde
5 æg
1 tsk.vanilje
125 g.sukker
12 Husblas, blade
5 dl.piskefløde
2.5 dl.mørk rom
 
 Pynt:
 flødeskum
 
Opskrift:
Fløde og vanilje koges. Æggeblommer og sukker røres, og den kogende fløde piskes i, det kommes atter i gryden.

Husblassen der er udblødt i koldt vand, vrides hårdt op og kommes direkte i gryden. Det piskes over svag varme, til det bliver lidt tykkere, men må ikke koge.

Cremen hældes i skål og afkøles. Når den er ved at stivne, tilsættes rom.

Når den atter er ved at stivne, tilsættes flødeskum og stift piskede hvider og fromagen smages til. Når den omtrent er stiv, hældes den i skål, portionsglas eller randform, der er skyllet med koldt vand og drysses med sukker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Romfromage

karakterer:
Opskriften er vist 8463 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu