Forfriskende frugttand
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker, finthakkede mandler og vanillesukker piskes til en ensartet masse.
Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres forsigtigt i massen for at denne ikke skal falde sammen.
Den færdige masse hældes i en smurt og melet randform, der kan rumme ca. 1½ liter ca. 20 cm. i diameter. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen straks efter bagning. Når kagen er kold, skæres den igennem. Ananas- eller appelsinstykker vendes i sukker og blandes med flødeskum, og fyldet er klar til indlægning. Kagen drysses med flormelis. Tips: 707 |
|
Opskriften er vist 3575 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne