Sukkerfri koldskål (diabetes)

Sukkerfri koldskål (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sukkerfri koldskål (diabetes), billede 4 Sukkerfri koldskål (diabetes), billede 1 Sukkerfri koldskål (diabetes), billede 2 Sukkerfri koldskål (diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æggeblommer, past.
6 spsk.EASIS Perfect Multisød
1 vaniljestang
 
1 Citron, skal og saft heraf
1 l.kærnemælk
 
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Tilsæt kærnemælk under let omrøring og smag til med citronskal og -saft.

Den serveres koldt med kammerjunker til.

Tips:

Jordbær kan også bruges :)





karakterer:
Opskriften er vist 35650 gange,
og udskrevet 568 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-29 00:21:12
Brug Stevia som sødemiddel i stedet for - 100% naturligt i stedet for de kunstige kemiske sødemidler - den flydende fra Original Stevia er klart den bedste og fås i Føtex.

  -   2011-05-11 22:27:05
sukrin findes som sukker og flormelis fra netspiren, den er god for tænder, blodsukker, og kalorier,da det er naturligt og findes i alt slags frugt ((bananskiver i koldskålen)

  -   2009-10-29 15:05:51
Birkesød er xylitol, som er en sukkeralkohol. Diabetikere må max. få 10 g sukkeralkoholer pr. dag, så det er ikke en god ide at anvende birkesød.

  -   2008-07-09 22:55:22
Man kan også bruge Birkesød fra helsebutikkerne