Pasta med krabbesauce
Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Hæld vandet fra krabberne, og kog det op med 2 dl. piskefløde. Tag nu gryden fra varmen og rør 200 gram smelteost i den varme væske. Smag til med salatkrydderi, salt og peber.
Krabbekødet deles i mindre stykker og blandes i saucen. Serveres med varm, nykogt pasta.
|
|
Opskriften er vist 8740 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne