Strudsestroganoff med bacon
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Rusland Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres i terninger, tomaterne flås og skæres i småstykker. Hvis kantarellerne er tørrede lægges de i blød i en time.
Smørret brunes i en stegegryde og baconen kommet i. Når det begynder at krympe brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgene i - de skal ikke brunes, overhæld med hvidvin og bouillon. Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter ½ time tilsættes kantarellerne. Retten snurrer i alt i ca. 1 time. Serveres med løse ris og grovflutes. |
|
Opskriften er vist 8238 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne