Isguf
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret. Husblasen som har stået i blød, tages op af vandet og kammes så vandet løber fra.
De smeltes nu evt. med lidt saft (hvis guffet skal være rosa). Når husblasen er afkølet hældes det sammen med æggehviderne.
Lad det stå koldt i køleskabet i nogle timer.
|
|
Opskriften er vist 30994 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2005-01-01 01:01:01 kan man spise med det samme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne