Jysk hakkemos
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og hak dem groft. Skær porrerne i tynde ringe og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet.
Svits kødet i en gryde. Kom grønsagerne i og lad dem svitse med. Tilsæt bouillonen og kom laurbærblad i. Krydr med salt og peber. Lad det koge under låg i 20 min. |
|
Opskriften er vist 97151 gange,
og udskrevet 2084 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2013-05-22 14:57:49 Inden jeg går i gang med denne, er der nogen form for sovs til denne ret? Vi er nogle sovse grise her i familien, og syns egentligt det ser ret tørt ud? :) anonym - 2013-04-08 06:31:11 Her i huset er der 1for og 1 imod retten Thomas og familie - 2012-11-23 17:41:15 Mums vi laver retten tit og vi og ungerne er vilde med den selv bette mand på 2 jeg tilsætter så også andre grøntsager og flere blade og lidt karry for at få det til at smage endnu mere skønt Trillle - 2011-11-13 19:19:51 Med paprika og karry, og så både svine- og grøntsagsboullion, bliver det en super lækker ret! Christina - 2010-11-17 17:55:30 hold da op man det smagte kanon godt. lavede lidt om på opskriften i stedet for porre kom jeg peberfrugt, majs i og i stedet for svinebouillon kom jeg grøntsagsbouillon i. og så spiste jeg kartoffelmos til. mums siger jeg bare :) Diana - 2010-05-30 13:54:22 Jeg syntes det ser lækkert ud det ligner tailansk mad. Camilla - 2008-08-16 20:39:46 Hvordan kan denne ret går under kategorien "fedtfattig"? Den er jo fyldt med let omsættelige kulhydrater (pasta). Mia - 2007-11-26 16:10:24 Dejlig billig mad, jeg puttede noget hvidkål i strimler og godt med karry og hvidløg i også :) Der var rigelit til 2 dage for 2 personer. Anne Mette - 2007-09-21 07:39:34 Prøv evt. at komme et æg på panden når kødet er næsten færdig, put derefter pasta og lidt tørret chilli i, og lad det derefter simre lidt. nancy - 2007-09-13 09:41:10 skal man evt. spise pasta til, så prøv lige proteinpasta fra Pastalife. det er bare super. emmeline - 2005-01-01 01:01:01 Vi foretrækker at spise det med kartoffelmos til. Henrik - 2005-01-01 01:01:01 Lækker ret men giv den bare lidt mere kryderi mulle - 2005-01-01 01:01:01 kom evt. karry ved, da retten mangler krydderi. Yakkaburu - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes ikke at det ser særlig appetitligt ud :( Majbritt Kølby - 2005-01-01 01:01:01 Der kunne godt være forslag til. hvad man spiser til, måtte forstørre billed for at se det var pasta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne