Herregårdsbøf med ærter, hjemmelavede pomfritter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Oksekødet formes til bøffer, som krydres med salt og peber og steges enten i ovn ved 190 grader i 10 - 15 min. eller på en pande med en god belægning.
Kartoflerne skylles og skæres ud i tykke stave. Kartoflerne vendes i en stor skål med salt og peber og sprayes med olie og bages i ovnen ved 190 - 200 grader i ca. 25 - 30 min., alt efter tykkelsen. Ærterne saltes let og dampes ganske kort tid. Fromage frais røres med rapsolie og smages til med salt, peber, citron og sukker. Brøndkarse kan serveres hertil. |
|
Opskriften er vist 44143 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Rita levin - 2017-12-05 16:39:58 Det skal væren hjemmerørt mayanaise og ikke fromage frais oilie puh ha |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne