Himmelske karrykoteletter i fad

Himmelske karrykoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Himmelske karrykoteletter i fad, billede 4 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 1 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 2 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 ds. Ananasringe konserves 340g. 1 dåse Ananasringe indeholder ca. 565 gram / 350 gram drænet vægt.

Der er 8-10 Ananasringe i en dåse.

1 Ananasring vejer ca. 40 gram
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Jævning:
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld saften fra ananas og championens og gem den.

Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne.

Rist champignons på panden og fordel over.

Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.

stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.

Serveres i egen skål med ris, chutney og evt. ærter til.





karakterer:
Opskriften er vist 393231 gange,
og udskrevet 24120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (283 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14189 (3378 kcal)
KJ pr. Pers. 3547 (844 kcal)
Vægt ialt 2404 gram
Vægt pr. Pers. 601 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-02-14 17:00:49
"Så koges ind af med saften" Er det ananas saft ?

  -   2019-02-09 11:56:40
super ret prøv med ½ banan skåret på langs pr kotelet og ristes lige før severingen giver den sødme til det hele

  -   2018-05-21 19:09:14
Super mad. 5 herfra

  -   2018-01-19 17:43:00
Tænker kyllingebryst, ikke bliver lige så tørt i denne ret som koteletter ❓det må prøves, da jeg ikke spiser gris

  -   2017-11-16 19:31:04
Det er en dejlig ret, den er nem at lave og den smager super godt, jeg har lavet denne ret mange gange

  -   2017-09-09 17:20:49
Den vil jeg prøve og lave...... lyder mums

  -   2017-06-26 13:38:39
Ananas og kød, ananas på pizza, ananas i burgere er og bliver bare en kriminel handling...!!!

  -   2017-04-10 19:28:04
En af mine ynglings opskrifter, nem at lave. Smager fantastisk som den, har man lyst kan man kan erstatte og tilføje efter smag. Jeg bruger nogle gange kokosmælk, porrer eller chili.

  -   2015-10-22 16:49:40
Super lækker! Har prøvet den som traditionel, sidst prøvede jeg dog med kylling i stedet også Med porrer! Gjorde kun retten endnu mere lækker syntes jeg!

  -   2015-10-06 18:49:05
Super ret og nem at lave, brugte bare friske champs istedet😆 Peace out 😆😆

  -   2015-01-08 13:45:20
Jeg skal lave den i aften for første gang. Jeg vil bruge stykker af frisk ananas i stedet for ringe og så vil jeg stege et løg i ringe sammen med friske champignons. Ved servering vil jeg drysse med lidt kokos og jordnødder og stykker af frisk ananas. Jeg vil servere basmatisk ris til. Glæder mig :)

  -   2014-01-28 19:11:07
Undlod champignon og brugte dobbelt portion ananas. Super godt.

  -   2013-02-08 18:11:20
Super opskrift. Den skal bare prøves. Vi er helt vilde med den.

  -   2012-11-29 14:41:52
Den smager bare super godt! Ungerne elsker det og så er den så simpel, let og hurtig at lave. Jeg giver dog ikke retten så lang tid i ovnen,da kødet bliver meget tørt.

  -   2012-11-22 17:00:40
Tilsætter løg og æbler i tern på panden sammen med ananas.. Mums!!!! Er ellers ikke vild med karry - men fordi denne ret har den søde ananas/æble smag i sig er jeg vild med kombinationen af det stærke og det søde.

  -   2012-03-15 17:07:03
Fantastisk :) Kunne forstille mig at det smagte godt med flået tomat i også ... Men den opskrift hitter her hjemme og det bliver ikke sidste gang den bliver brugt.

  -   2012-03-05 01:22:24
Helt fantatisk ret - og nem kan laves klar i forvejen og sættes i ovnen senere - jeg laver altid en ekstra potion karrysovs - lækker mums. :-)

  -   2012-02-17 17:18:39
Hej Hvilken slags bouillionterning? Svin - grønsags- eller noget helt andet?

  -   2012-01-24 18:09:44
Her i huset ELSKER vi også denne ret. Den er nem at lave - også til gæster og så passer den jo sig selv når den er kommet i ovnen. - vil prøve med Kylling næste gang :-)

  -   2011-12-12 22:44:05
Kan sagtens bruges som gæstemad

  -   2011-11-24 12:45:44
Himmelsk nem ret

  -   2011-08-16 18:25:39
Som tidligere skrevet var denne opskrift i en fakta reklame for laaang tid siden. Har lavet den op til flere gange og den er en succes hver gang. :-) Laver den dog med kyllingefilet. Rasmus: En af de første gange jeg lavede den skillede soven også, men har den ikke gjort alle de andre gange. Ved ikke selv helt hvorfor, men husk at rør rundt i sovsen mens du kommer fløden i. :-)

  -   2011-04-18 08:31:27
Mmmmhhhhh, bedste...fadkoteletter...EVER! 10 herfra!

  -   2011-02-05 00:27:25
Brug dog FRISKE champignons - de har en helt anden delikat smag - skal prøve den en af dagene - mange år siden jeg lavede noget lignende.

  -   2010-12-14 10:34:01
God ide med porre, jeg ville have puttet et løg i, men porre er jo en løgart, så det passede jo lige så godt.

  -   2010-10-23 17:07:32
Dette er en fantastisk ret som jeg tit laver og som bare er gode som hverdagsret men også til gæster. Mums!!

  -   2010-10-22 10:55:09
Kæresten kan ikke lide champignon. Kan man erstatte det med noget andet?

  -   2010-08-17 22:12:48
uhmm.. den elsker jeg. kød var heller ikke tør..

  -   2010-05-31 18:47:56
SUPER nem og velsmagende ret. 10 herfra. Et ekstra glas champignon ville absolut ikke skade:)

  -   2010-03-04 18:43:41
Må indrømme det er en Helt fantastisk ret, den smager så lækker og kan spises tit fordi man bare har lyst til den umhhh..jeg tilsætter også coctail pølser som lige får en tur på panden mums

  -   2010-02-17 20:25:57
Mums!!! det smage sååå godt...

  -   2010-02-14 14:35:06
rigtig god mad må godt være en smule stærker i smag

  -   2009-11-24 22:10:27
DEJLIGT! Lavede det med friske champignon og kokosmælk. Serverede det for mine forældre, og de kunne begge rigtig godt lide det (selv om min mor ikke spiser champignon eller ananas)

  -   2009-11-20 09:33:33
Det er bare det lækreste ret...MUMS..kanon god smag og perfekt med ananas...meget populær hos os samt alle børnene

  -   2009-10-17 08:37:44
Servere stegte bananer til,smager rigtigt godt.

  -   2009-09-17 14:31:17
Nej! Ananas fra dåse kan gå an, de friske er dejlige men bøvlede at have med at gøre. Men at anbefale champignons på glas, synes jeg er underligt fra den ellers fortrinlige portal. Om igen.

  -   2009-09-10 08:04:13
Der er meget stor forskel på karry, også hvordan den bliver behandlet, så pøv jer frem, du vil opdage at det betaler sig

  -   2009-08-13 11:39:51
Skal lave den til fødselsdag 25 pers. for min søn. Lyder let og til at gå til!

  -   2009-04-14 15:36:23
Himmelske er ikke bare pral supergode , nemme at lave Når jeg laver ris kommer jeg finthakket løg i gryden og steger dem klare i lidt olie , og derefter kommer risene i ,og bruner dem lidt så får de en bedre smag , derefter kommes der vand i gryden , og koges som opskriften på posen Alex

  -   2009-03-24 12:45:46
Hvis man bruger friske champignon kan man evt. bruge æblejuice som væde istedet for den væde glas champignonligger i.Det kan man iøvrigt til al karrysovs. Lækker ret.

  -   2009-01-12 22:10:22
Super ! Jeg kom 2 porrer i, og ingen Marizena . Jeg fik meget ros for denne ret , skal laves igen og igen . nem at lave

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her