Terrine de canard

Terrine de canard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Anderester
¼ fedhvidløg
0.5 citron, saft heraf
1 dl.andefond eller andefedt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Andekødet pilles fra skroget og skæres i ensartede stykker. Hvidløg rives, og citronsaften hældes over hvidløget. Tilsæt andefond/-fedt og bland det hele med andekødet. Krydr med salt og peber. Det hele kommes i en leverpostejform og presses. Pres massen med en tilsvarende form og stil den på køl i ca. 8 timer. Skæres i tynde skiver før servering. Serveres evt. med salat eller chutney.





karakterer:
Opskriften er vist 17722 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu