Terrine de canard
Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and Indsendt : Red : |
|
|
Andekødet pilles fra skroget og skæres i ensartede stykker. Hvidløg rives, og citronsaften hældes over hvidløget. Tilsæt andefond/-fedt og bland det hele med andekødet. Krydr med salt og peber. Det hele kommes i en leverpostejform og presses. Pres massen med en tilsvarende form og stil den på køl i ca. 8 timer. Skæres i tynde skiver før servering. Serveres evt. med salat eller chutney.
|
|
Opskriften er vist 17722 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne