Julesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sildene smøres med en tynd lage dijon sennep på kødsiden.
Foldes sammen så de korte ender mødes. Sildene dyppes
på begge sider i rugmel og steges brune i olie.
Alle ingredienserne til lagen koges sammen i 15 minutter,
afkøles og hældes over de afkølede sild.
Sildene skal mindst trække et døgn. |
|
Opskriften er vist 23464 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2009-12-14 16:35:33 Ser godt ud,det skal prøves. Hvad menes med at folde sammen så de korte ender mødes?? .. på en sild? Kim - 2008-12-16 21:18:05 Sildene var fantastiske. Selv folk som normalt ikke spiser sild var begejstrede. Kanon opskrift. Tak for den! :-) Carina - 2005-01-01 01:01:01 Sildene var en kæmpesucces til julefrokosten og de var meget nemme at lave - Alle var begejstrerede! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne