Glühwein
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm alle ingredienserne sammen - vinen må ikke koge.
Server drinken i et opvarmet glas eller krus. |
|
Opskriften er vist 138118 gange,
og udskrevet 2996 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Poul - 2015-12-23 21:00:05 Ejerforeningen udelader alkohol. lise - 2015-12-19 18:06:49 Hold nu op hvor var den bare lækker.. Jeg peppede den op med spicy rom og frisk ingefær.... Lars - 2010-12-22 17:50:39 Det er en super god opskrift, der giver noget af det bedste Glühwein jeg har smagt. Kogte det op i vand dagen før og pressede det. Jeg hældte lidt Cognag og portvin i og mere honning end opskriften lyder på. anonym - 2010-11-13 08:33:59 glühwein indeholder såvel vin som honning, der er gudernes drik og føde samt masser af gode c-vitaminer i sig - bare de ikke koges ... (appelsin- og citronskaller må i øvrigt kun rives af økologiske frugter, da sprøjtemidler lagrer sig i skallerne ...) alt hvad der er skabt af godt er skabt til at nydes ... med måde, naturligvis, med måååde ;-) ... når det er sagt, kalder opskriften også på en sjat brun rom og hvad der ellers er ved hånden til at varme fusserne ovenpå fx en skøn efterårsvandretur. Ullemand - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en Gudedrik |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne