Pikles
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt. ( gem lidt eddike til at røre maizenaen op med) Lagen koges op og tilsættes melantin og maizena. Koges derefter i 10 minutter. Fyldet: Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker. Læg grøntsagerne i saltlage i 4 - 8 timer. Skyl grøntsagerne. Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen. Når alle grøntsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage. Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grøntsagerne er kogt i. Der efter fyldes picklesen på glas. Tips: Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre. Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade. |
|
Opskriften er vist 55901 gange,
og udskrevet 1671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lone R - 2013-10-03 14:09:18 læs opskriften grundigt et par gange før du går igang! - selvom jeg læste den et par gange fik jeg ikke set, at man skulle tilføre 5 liter vand til saltlagen. anonym - 2011-03-01 15:01:45 Jeg har en bedre opskrift.. på polsk: 2kg conishon agorker (friske) sanepsfrø en hel hvidløg pepperød blade vand og salt Agurkerne vaskes og sættes i en stor gryde med en hel pillet hvidløg, sanepsfrø og dækkes til med pepperød blade. vandet koges og saltes, cirka 1 spsk salt med top per liter vand. vandet koges ind til alt salt er smeltet og hældes over agurkerne.. Agurkerne bliver klar til at spise allerede efter 4-5 dage de bliver let saltet, og hvis man skal have dem helt picklet lad dem stå i en eller 2 uger mere. Velbekommen. Mette Kleist - 2009-08-01 22:10:19 Pernille Bækdahl: Hvad skal der ikke så meget i af?? Bjarne Johansen - 2008-01-05 12:51:44 Fremraragende alt arbejdet værd. vil man have den lidt tykkere, så dobbelt melantin. pernille bækdahl - 2007-03-31 17:46:14 der skal ikke så meget i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne