Tournedos rossini

Tournedos rossini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Tournedos rossini, billede 4 Tournedos rossini, billede 1 Tournedos rossini, billede 2 Tournedos rossini, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.oksemørbrad
 salt
 peber
2 spsk.olie eller smør til stegning
 
2 skiverhvidt brød
100 g.foie gras
 
 Madeirasauce:
25 g.smør
1 dl.madeira
1 dl.vand
1 bouillonterning, okse
 peber
 
 Tilbehør:
100 g.ærter
25 g.smør
 
 Pynt:
1 tomat
 
Opskrift:
Kødet drysses med salt og peber, hvorefter det steges i hed olie på en pande i 3-10 minutter på hver side alt efter, om man ønsket kødet rødt eller gennemstegt. Læg det på et ildfast fad og hold det varmt.

Rist nu udstukket brødskiver sprøde på samme pande.

På samme pande steges nu foie gras ganske kort.

Madeirasauce:
Smørret kommes på panden, madeiraen tilsættes sammen med vand og bouillonterning, det hele koges lidt ind.

Anretning:
Tournedoserne lægges på det ristede brød og foie gras lægges oven på bøffen.
Server med stråkartofler og smørvendte grønærter.





karakterer:
Opskriften er vist 32183 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu