Ribbenssteg i mikroovn
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kom vand og salt i et ildfast fad. Læg stegen med sværen nedad. Stil fadet på den lave rist ( i 27 liter ovn på glastallerken.) Steg ved kombination grill + 440 watt mikrobølger i 18 min. Vend stegen og fortsæt stegningen i yderligere 18 min. Læg eventuelt en tyk skive rå kartoffel under stegen så sværen ligger plan og kan blive sprød. Stegen skal trække i 10 min. inden den skæres ud i skiver.
Ønskes sværen mere sprød så eftergrilles 3-10 minutter til den ønskede sprødhed. |
|
Opskriften er vist 33239 gange,
og udskrevet 744 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-14 09:04:14 det er jo ikke microovn Ole Hein - 2017-11-05 18:36:51 Gav stegen 55 minutter, men så var den også lækker sprød 20 minutter ned i væske og så 35 minutter efter den er gnedet med salt og peber. Fik 4 ud af 5 stjerner af min 13årig søn anonym - 2009-12-17 18:36:04 Stegen er stadig rød indvendig efter de 2x18 min. omsonst - 2009-11-20 22:02:38 Dette er ikke et mikroovnsret men en combiovnsret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne