Amerikansk lagkage med hindbær
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 340672 gange,
og udskrevet 7516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (74 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-02 15:52:51 Smager fantastisk 😀 helene - 2015-05-01 21:44:04 Den bliver dobbelt så god hvis man udskifter hindbærmarmeladen med sveskemos (forudsat at man kan lixe sveskemos) Diana - 2014-09-20 16:49:33 Med frygt for at spørge dumt, når der så står alm. ovn. Er det så ikke varmluft eller? Swiften - 2014-05-10 16:34:52 Jeg kommer i øvrigt 1 spk. god kakao + dessertske vaniljesukker i flødeskummet, og ikke andet. Den smager så lidt a la en forårslagkage og er blevet meget rost flere steder. Swiften - 2014-05-10 16:33:34 Har brugt økologisk stenmalet Meyer-mel, der giver en skøn smag til bundene. Men, de vil godt hænge i formen, selv om jeg smører godt med smør. En veninde har lige fortalt mig, at jeg skal klippe 2 stykker bagepapir i formens bredde og lægge dem på kryds i bunden og op ad siderne. Er der andre forslag til, at bundene ikke hænger i ?? Marie - 2012-11-07 14:42:09 Hej! Jeg har ikke nok hindbær marmelade og står og skal i gang nu! Er der evt. andre ting jeg kan tage i? Som f.eks fint hakkede bananer eller lign ? :-)! Svar helst så hurtigt så muligt, er ret stresset! Tak for tiden, knus herfra den bageglade teenager :-)!! anonym - 2011-08-06 00:41:54 Rigtig lækker lagkage, men smager bedst med solbærsyltetøj. Mums..... anonym - 2010-11-25 21:39:26 Den er også super god hvis man blander flødeskummet med knuste rutebiler AnneMette - 2010-11-21 13:40:38 Rigtig god lagkage. Vi brugte den på årgangen til vores cafe til en skolefest med temaet USA. Kan anbefales med flødeskum og hakket chokolade på. Pernille Hansen - 2010-06-16 15:27:49 PS.Lagkagens marengs bliver blød i køleskabet. Pernille Hansen - 2010-06-16 15:25:00 Rigtig god opskrift og man får en lækker lagkage.Som fyld bruger jeg bananer skåret i småstykker og blander i flødeskummet, om sommeren foretrækker jeg friske jordbær. Miig :D - 2010-06-13 17:07:26 Den er super god (: heidi - 2010-01-29 14:54:11 smager godt med tøre arbrikrose Inge - 2010-01-29 13:32:43 Rigtig lækker, prøv at bruge friske eller frosne hindbær, guf guf benthe - 2009-12-31 08:26:20 Til Hanne: Jeg har lavet den om formiddagen, serveret om aftenen og det var stor succes. Hanne - 2009-07-03 11:06:37 Er det bedre hvis den står til dagen efter i køleskabet, end hvis den står fra om formiddagen til om eftermiddagen, i køleskab, dagen derpå hvor man skal have den? Hanne - 2009-07-02 20:05:57 Gør det nogen forskel på smagen, hvis den ikke står i køleskabet til næste dag? Bente Hansen - 2009-05-19 15:49:47 Den er super lækker:) Prøv med jordbær og piskefløde. Dejlig frisk:) stefanie - 2009-04-10 13:59:46 Den er også super go med is imellem lagene istedet for fløde evt. pynte med hakket chokolade Per - 2008-09-20 22:53:04 Vil du undgå kernerne i hindbærmarmeladen kan du passere den gennem en sigte ned i flødeskummen. amaya - 2008-04-12 17:26:41 hej kan man ikke bruge færdigbagte lagkagebunder og lægge marengsen ovenpå og putte dem i ovnen AG- Hellum - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og festlig, tag evt. ½ piske og ½ Cremefine. Er fryseegnet hvis man får en rest, server den knap optøet. Annak - 2005-01-01 01:01:01 Nem og enkel. Og den er perfekt, hvis man har mange gæster. Så kan man gange op med tre og lave bundene i to bradepander. Lizzi - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker lagkage alle kan lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne