Sveskegrød
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sveskerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.
Revet citronskal tilsættes. Sveskerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min. Saften sødes og jævnes med kartoffelmel rørt ud i koldt vand. Drysses med sukker og afkøles. Serveres med fløde eller mælk til. |
|
Opskriften er vist 247635 gange,
og udskrevet 3188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Jutho Wilche - 2022-09-07 23:37:34 Der burde være 6 dl vand, fordi den er meget vandet teddy had - 2020-12-16 02:33:28 det er en fin opskrift anonym - 2019-08-27 14:26:08 Godt nok meget vand, synes jeg. Chris - 2016-10-07 07:06:32 Dejlig grød - rigtig fin opskrift Christina - 2011-09-12 19:31:51 Smager bare af mere, havde ellers troet jeg ikke kunne lide svesker. sissie - 2009-03-09 09:27:10 Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?Kan man fryse det? Anja - 2007-10-26 18:14:11 Kan det gives til baby? Anne-Lone - 2005-01-01 01:01:01 Absolut den bedste af de mange vi har prøvet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne