Fricandeau
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Tag en tykbundet varm gryde, og brun bacon og kalveskiver. Derefter brunes løg, champignon og gulerødder. Det hele hældes sammen på ny. Gem lidt bacon til pynt. Tilsæt bouillon, fløde, salt, peber og kulør. Lad det simre i ca. 1/2 time til det er mørt. Jævn saucen og smag til med lidt syltetøj og evt. cognac.
Tilbehør: Serveres med kartofler, franske kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. bacon. |
|
Opskriften er vist 16128 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne