Aubergine Kebab

Aubergine Kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Aubergine Kebab, billede 4 Aubergine Kebab, billede 1 Aubergine Kebab, billede 2 Aubergine Kebab, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.oksefars
600 gløg
1 bdt.persille
1 spsk.Tomatpure, koncentreret
3 fedknust hvidløg
1 tsk.paprika
1 tsk.peber
1.5 tsk.salt
400 g.aubergine
800 g.kartofler
 olie til smøring
 
Opskrift:
Kød, hakket løg og persille, tomatpure og krydderier æltes grundigt sammen og formes som bøffer.

Kartoflerne skrælles og skæres sammen med auberginen i skiver og lægges lavis i et smurt ildfast fad. Bøfferne lægges ovenpå.

Bages ved 200 grader grader C. alm. ovn i 1 time.

Serveres med ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 61544 gange,
og udskrevet 953 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-15 18:23:08
Kartofler & aubergine bør også krydres med løg, hvidløg, persille, paprika, salt & peber (også gerne f.eks. spidskommen,koriander og ... i både bøf og kartofler). Man kan med fordel vente med at lægge bøfferne på kartoflerne til efter 1/2 times stegning, så bliver de ikke så tørre. Serveres med salat og evt. brød - kan ikke se, hvad ris har at gøre i denne ret.

  -   2010-10-21 21:33:13
Denne opskrift vil jeg afprøve, for det lyder dejligt.