Marokkansk lammegryde med tomat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kødet med det hakkede løg, hvidløg, olivenolie, spidskommen, paprika, ingefær og salt. Lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer, gerne natten over.
Tomaterne koges sammen med honning, chili, kanelstang, safrantråde og smages til med salt. Brun kødet ved kraftig varme og læg det op i sovsen. Retten hældes i et ildfast fad med låg stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Til sidst drysses hakket koriander over og retten serveres direkte fra fadet med Couscous kogt i grøntsagsbouillon blandet med hakkede peberfrugter og ærter. |
|
Opskriften er vist 121535 gange,
og udskrevet 2502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Pim - 2018-07-01 16:24:15 Smager virkelig godt! Grete - 2007-04-26 20:40:36 kanon-ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne