Rugmelsstegt skalle i eddike
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Skalle Indsendt : Red : |
|
|
Marinade:
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og giv dette et opkog. Stil det tilside. Skallerne renses og befries for skæl og hoved. Vendes i rugmel og steges på pande i smør. Krydres med salt og peber. Lægges i marinaden og stilles koldt. Lad dem trække natten over, jo længere, jo bedre, for at mørne de små sideben i fisken. Yderligere: Bagekartoflerne vaskes og bages i ovnen ved 200 grader C i ca. 1 time, til de er møre. Afkøles og befries for skal. Skæres i passende stykker. Porre og gulerødder renses. Skæres i passende stykker og gives et opkog i kogende saltet vand. Afkøles. Olivenolie, citronsaft, salt, peber og hakket dild blandes, tilsættes kartoflerne og urterne. Anretning: Fisken anrettes på tallerken med kartoffelsalaten, salat, løg og friske urter som pynt. |
|
Opskriften er vist 12381 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-10 11:10:30 det er jo super skaller er jo faktisk en møj fisk men nem at fange så super anonym - 2010-06-24 11:55:15 Den er bare super god elsker to flade og en skalle :-) MUMS! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne