Rabarbertrifli 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kompot:
Skær enderne af rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en tykbundet gryde og drys med sukker. Bring i kog ved svag varme under låg, så rabarberne koger møre i egen saft, der trænger ud ved opvarmningen. Koges ca 10 min i alt. Afkøles. Kom halvdelen af makronerne i en skål og dryp med det meste af god sød marsala eller anden dessertvin. Kom halvdelen af kompotten over. Flødeskum: Pisk fløden til blød flødeskum og pisk hurtigt vanillekorn og flormelis ud i flødeskummet. Kom lidt under halvdelen på. Hak chokoladen og kom lidt under halvdelen på. Gentag hele proceduren og slut med vanilleflødeskum og hakket chokolade. Stilles koldt et par timer før servering. Tåler ikke at stå meget længere end en halv dag i køleskabet for stadig at være pæn. |
|
Opskriften er vist 140960 gange,
og udskrevet 4907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer AM - 2016-05-21 21:14:33 Rigtig lækker og nem at lave Det bliver helt sikkert ikke sidste gang elmo - 2010-06-20 17:36:17 Har gjort den lidt mere kaloriefattig ved at komme 2 håndfulde hakkede stevia blade( Den nye populære sukkerplante, som er kaloriefri), og kun lidt sukker. Desuden ingen flormelis i fløden og lidt hakkede nødder i stedet for chokolade. Stadig lækker. CGH - 2008-05-13 22:01:49 En aldeles pragtfuld trifli! Spar lidt på flormelis i fløden, men det er et spørgsmål om smag. Chokoladen udelader jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne